Haemme joukkuevoimistelun vastuuvalmentajaa

23.1.2018

Järvenpään Voimistelijat Ry on Keski-Uudellamaalla toimiva voimistelu- ja liikuntaseura, jonka pitkä lähes 70-vuotinen historia on luonut vahvan osaamisen järvenrantakaupungin aktiiviseen sykkeeseen. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva kaupunki on eloisa ja kulturelli. Seurassamme on hyvinvoiva ja laaja joukkuevoimistelun harrastajakanta, jonka toiminnalle haemme nyt vastuuhenkilöä. Seurassamme voimistellaan tavoitteiden mukaisesti harraste- ja kilpasarjoissa, harraste-, kilpa- ja SM-poluilla. Yhdessä yhteistyöseurojemme Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta HyVoLi ry:n sekä Mäntsälän Voimistelijat ry:n kanssa kasvatamme voimistelijat menestyneisiin Freyat-joukkueisiin.
Sinulta toivomme aitoa kiinnostusta lajia kohtaan, vahvaa joukkuevoimisteluosaamista, valmennustaustaa, innostusta kehittää toimintaa kanssamme ja tehdä pitkäjänteistä työtä upeiden voimistelijoidemme kanssa. Sinun osaamisesi pohjalta pystymme muun valmennustiimin avulla räätälöimään motivoivan ja kannustavan työtehtävän juuri Sinulle. Valmentajiemme tuella rakennat vahvan tiimin ja vastaat sen toiminnasta.
Joukkuevoimistelun vastuuvalmentajana olet vastuussa myös hallinnollisista tehtävistä. Koulutamme tehtävään. Arvostamme vastuullisuutta, hyvää organisointikykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti.
Meiltä löydät mm. kehittyvän seuran, mahdollisuuden olla osana huippulaatuista seurayhteistyötä, mahdollisuuden kouluttautumiseen, mielenkiintoisen työkokonaisuuden, energisen tiimin tuen sekä vakavaraisen työnantajan.
Tule liikuttamaan kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Uotila toimisto@voimistelijat.com. Hakemukset palkkatoiveineen vastaanottaa Hanna Jormanainen puheenjohtaja@voimistelijat.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.