HJM-tiimi menestyi aluemestaruuskilpailuissa!

8.4.2014

Freyat SM 14-16v

Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen joukkuevoimistelun yhteistyöjoukkueet ovat häikäisseet jo useissa kisoissa peräkkäin. HJM-tiimiin kuuluu yhteensä neljä Freyat -joukkuetta, jotka kaikki kilpailevat eri sarjoissa.

Lauantaina 5.4. kilpailtiin joukkuevoimistelun Etelä-Suomen aluemestaruuksista Töölön kisahallissa. Pitkään päivään oli yhdistetty 115 joukkueen suoritukset ja viimeiset palkinnot jaettiinkin iltakahdeksan jälkeen. HJM-tiimin Freyat kilpa jr –joukkue jatkoi voittokulkuaan 14-16 –vuotiaiden kilpasarjassa. Hopealle sijoittuivat Freyat 14-16 –vuotiaiden SM-sarjassa ja Freyat kilpa 16-20 –vuotiaiden kilpasarjassa. Freyat jr SM 12-14v sijoittui sijalle seitsemän kovatasoisessa sarjassaan.

Freyat kilpa –joukkueet onnistuivat tekemään varmat ja ilmaisulliset suoritukset, mihin niin voimistelijat kuin valmentajatkin olivat tyytyväisiä. Joukkueiden pääkilpailut, Kilpasarjojen mestaruuskilpailut, odottavat toukokuun puolessa välissä Tampereella. Parannettavaa löytyy vielä ja ohjelmiakin uudistetaan hieman. Kummankin joukkueen kanssa lähdetään tavoittelemaan vielä voimakkaampaa elämystä kehittämällä niin suorituksen kuin ilmaisun näyttävyyttä.

14-16 –vuotiaiden SM-sarjassa Freyat paransivat suoritustaan edellisviikonlopusta. Suoritus oli sulavaa ja yhdenaikaisuus parantui merkittävästi, mikä näkyi sijoituksessakin. Joukkue oli todella tyytyväinen tiukan kisan toiseen sijaan.

Sunnuntaina Freyat jatkoivat ponnistuksiaan, kun Vantaalla kisattiin Suomen edustusmaajoukkuepaikoista kansainväliseen juniorisarjan Challenge Cup -finaaliin, joka käydään huhtikuun lopulla Helsingissä. Joukkueen suoritus onnistui hyvin, ja matolta poistuikin erittäin iloisia tyttöjä. Pisteet nousivat lauantaista joka osa-alueella ja yhteispisteet 16,82 ovatkin tämän kauden parhaimpia. Valitettavasti se ei ihan riittänyt edustuspaikkaan ja Freyat sijoittuivat hienosti viidensiksi kovatasoisessa kilpailussa, jossa mukana olivat kaikki sarjan huippujoukkueet.  Suomen mestaruudesta Freyat pääsevät kamppailemaan toukokuun alussa Jyväskylässä.

Seuran oma joukkue Fresine nappasi aluemestaruusmitalit kaulaansa sijoittuen hienosti  kategoriaan B. Sarjassa palkittiin kolme parasta joukkuetta aluemitalilla. Joukkue on hienosti kehittynyt eteenpäin kauden aikana ja onnistunut kisasuorituksissaan loistavasti. Fresine nähdään myös kilpailu areenalla seuraavan kerran kilpasarjan mestaruuskilpailuissa Tampereella yhdessä Freyat kilpatiimin kanssa.

Fresine kilpa 12-14v