Joukkuevoimistelun kilpailukausi käynnissä

12.11.2015

Fresine ja Freyat Aspire aluemestaruusmitalit kaulassa

Järvenpään Voimistelijoiden valmennusryhmien ja HJM seurayhteistyöjoukkueiden kilpailukausi on pyörähtänyt jo hyvää vauhtia käyntiin. Kilpailukauden alku on ollut tiivis ja joukkueet ovat kilpailleet hyvällä menestyksellä mm. Cailap Cupissa Turussa, Kolmen lajin kilpailuissa Tampereella, HJM-cupissa Mäntsälässä, Kerava Cupissa sekä Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Helsingissä. Lisäksi nuoremmat valmennusryhmämme ovat päässeet esittelemään uusia taitoja voimistelun Stara-tapahtumissa (entinen asematapahtuma).

Viime lauantaina 8.11. kilpailtiin Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Töölön kisahallilla. Joukkueet pistivät parastaan ja hyvät kilpailusuoritukset tuottivat tulosta. 10-12 vuotiaiden sarjassa Järvenpään Voimistelijoita edusti joukkueet Edelia ja Felindat. Kummatkin joukkueet sijoittuivat kategoriaan 3. Fresine joukkue kilpaili 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa ja onnistui A kategorialla nousemaan kilpailun kolmen kärkeen. Päivän päätteeksi joukkue sai kaulaansa aluemestaruusmitalit.

HJM-joukkueet menestyivät viikonloppuna myös ansiokkaasti. Freyat Aspire 12-14v kilpasarjassa sijoittui Fresinen tapaan kategoriaan A ja joukkue palkittiin kolmen parhaan joukossa. Freyat kilpa JR keräsi suorituksestaan pisteet 16,58 ja sijoittui 14-16v kilpasarjassa hopealle. Freyat Kilpa 16-20v kilpasarjassa suoritti ohjelmansa varmasti ja ilmaisullisesti ja varmisti sillä sarjansa voiton pistein 16,85.

 

Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut 8.11.2015

Tulokset: 

10-12v: JäV Felindat kat.3 ja JäV Edelia kat.3

12-14v kilpasarja: JäV Fresine kat. A palkittiin ja HJM Freyat Aspire kat.A palkittiin

14-16v kilpasarja: HJM Freyat kilpa JR 2.sija

16-20v kilpasarja: HJM Freyat Kilpa 1.sija

Yli 16v SM sarja PNV CUP: HJM Freyat 6.sija

 

Pienempien valmennusryhmät ovat aloittaneet kautensa Stara-tapahtumissa. Stara-tapahtumissa syyskaudella esiintyvät Järvenpään Voimistelijoista seuraavat joukkueet: Celia Lila, Celia Rosa, Idellet, Noellet, Fiannat V ja Fiannat S. Fiannat S joukkue on noussut syyskaudella kilpailemaan 8-10vuotiaiden joukkuevoimistelun pilottikilpailuihin. Joukkue kilpaili ensimmäisen kerran Kerava cupissa 31.10. ja sijoittui hienosti kategoriaan 5.

Seuraavan kerran joukkueitamme on mahdollista päästä katsomaan ja kannustamaan 14.11. Espoo Cupissa.  

Edelia
Fiannat S
Fiannat V
Felindat
Celia Rosa
Celia Lila
Idellet