Tiedoksi Kyrölän koulun liikuntasalin käytöstä!

14.8.2017

Tiedoksi Kyrölän koulun liikuntasalin käytöstä!

Järvenpään Voimistelijat sai perjantaina 11.8.2017 liitteenä olevan tiedotteen Järvenpään kaupungilta, jossa kerrotaan Kyrölän koulun tiloissa tehdyistä kuntotutkimuksista sekä niiden perusteella tehdyistä tilajärjestelyistä.

 

Tiedotteen mukaan "liikuntasalissa ei ole akuuttia terveysvaaraa, joten salin lyhytaikainen käyttö ei ole terveysvalvonnan taholta kiellettyä. Muiden soveltuvien tilojen puuttuessa salin iltakäyttöä ei Järvenpään kaupungin toimesta toistaiseksi rajoiteta. Seuroilla ja käyttäjillä on mahdollisuus tehdä tietoinen valinta salin käytön jatkamiseen siihen saakka, kunnes se suljetaan korjausten ajaksi".

 

Seuran hallitus piti sunnuntaina 13.8.2017 kokouksen asian tiimoilta. Hallitus tulee ensi tilassa etsimään korvaavia tiloja Järvenpäästä, joihin Kyrölässä pidettävät tunnit voidaan siirtää. Olemme myös yhteydessä terveystarkastajaan.

 

Tilanne on erittäin valitettava, mutta teemme parhaamme ratkaistaksemme asian. Tiedotamme lisää heti, kun saamme uutta kerrottavaa. Mikäli teillä on kysymyksiä koulun tiloihin ja terveyteen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan kaupungin edustajiin, jotka tiedotteessa on ilmoitettu.